post

FotballtrøyeFredag 6. mai – Barnekreftforeningen

De drømmer om å bli friske og komme tilbake på løkka sammen med klassekamerater og venner. De drømmer om kamper som skal spilles, og om mål som skal scores. Alle barn trenger forbilder og rollemodeller, og barn med kreft er intet unntak.

Fredag 6. mai arrangeres FotballtrøyeFredag av Barnekreftforeningen. Bli med på laget og bli med i kampen mot barnekreft! Ta på en drakt som betyr noe ekstra for deg og vis din støtte! Se mer info om hvordan du deltar nederst i saken.

Saken føles ekstra viktig for oss i Vear IF nå som vi har fått høre historien til Preben (Les historien her: Annonsørinnhold fra VG og Barnekreftforeningen). Preben fikk tidlig påvist kreft, men har kjempet seg gjennom behandlingen, og spiller i dag fotball for Vear IF G9.

Open photo

Legg igjen en kommentar